Инфо

13. јануар 2022.13. јан 2022.
Глас Подриња

Глас Подриња

Позив бирачима да изађу у што већем броју

У недељу ће на 34 гласачка места, колико их има на подручју општине Коцељева, свој став на републичком референдуму о измени Устава заокруживањем једног од два понуђена одговора изразити 10.821 уписани бирач.

У жељи да грађанима појасни измене у највишем правном акту наше земље које ће произаћи уколико већина изашлих бирача подржи акт о промени који се односи на правосуђе, Општински одбор Српске напредне странке синоћ је у сали Дома културе одржао скуп на којем су окупљеним члановима и симпатизерима говорили народни посланик у републичком парламенту, члан председништва СНС и председник одбора ове партије у Коцељеви Верољуб Матић као и председник општине Душан Илинчић.

Они су позвали грађане да у што већем броју изађу на биралишта 16.јануара и заокруже потврдан одговор на гласачком листићу и најавили да ће убрзо, у сусрет председничким изборима заказаним за април месец, започети предизборне активности.

–Нема успешне општине ни града ако нема добру комуникацију са републичком влашћу. Ако има добру конекцију онда има и предуслов за добар напредак. Ми смо у периоду када, од постанка до дана данашњег, никада нисмо имали повољнију ситуацију у односу на релацију република-општина. Препознатљиви смо као локална самоуправа у којој се излази масовно на гласање и која подржава тренутну власт. Променом власти нећемо имати ове позиције које имамо данас. Да би наставили, да би имали јаче механизме да доносимо овој општини развој, напредак, зависи од тога да ли ћемо имати добар резултат као општина Коцељева. Првенствено својом излазношћу а, наша је препорука да када изађемо гласамо за измену. Наравно да свако има правао да гласа и против и да има право да мисли другачије, али ради доброг резултата и онога што ми можемо користити сутра као потенцијал, за напредак ове општине, важно је да изађемо у што већем броју и заокружимо “Да”- поручио је Матић окупљеним грађанима.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa