Инфо

16. јануар 2022.16. јан 2022.
Бета

Бета

Насловне стране за недељу 16. јануар 2022. године

Дневни листови на насловним странама издања за недељу, 16. јануар, највише пишу о омикрон соју корона вируса, референдуму о промени Устава Србије, еколошким протестима и блокадама саобраћајница због најаве пројекта Јадар, и другим темама.

АЛО - Најављује специјални додатак уз слику председника државе Александра Вучића "Србија јача него икад".

БЛИЦ - Заменик директора Универзитетског клиничког центра Ниш Радмило Јанковић оцењује "Омикрон сој је потпуно променио корону као болест". Амбасадор Сједињених Америчких Држава Ентони Годфри каже "Европска породица није потпуна без Србије".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О Референдуму о изменама Устава "Глас народа за уставне промене у правосудју". О тенисеру Новаку Дјоковићу и судском одлучивању о захтеву за његову депортацију "Новаков животни 'смеч'".

КУРИР - Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић о министарки Зорани Михајловић и стању у енергетском сектору "И Зорана мора да понесе одговорнст за свој ресор". Под насловом "Новак - пре него што испалите све метке у мене", о порукама најбољег светског тенисера које је послао јавности преко Ника Кириоса.

ПОЛИТИКА - О еколошким протестима суботом "Еколошки активисти блокирали и гранични прелаз". О омикрон соју корона вируса "Талас омикрона може да запљусне и март".

СПРСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Рониоци копају дно Дунава Матеја траже на дубини од 20 метара" о потрази за несталим младићем из Сплита. Лист пише да Србија због отпора компанији Рио Тинто пропушта шансу века "Изгубићем чак 10 милијарди евра ако не будемо копали литијум".

Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa