Инфо

17. јануар 2022.17. јан 2022.
Шапчани подржали Акт о промени Устава Републике Србије

Шапчани подржали Акт о промени Устава Републике Србије

Акт о промени Устава Републике Србије подржали су грађани Шапца али и целе Републике Србије. За промену Устава Републике Србије на нивоу целе земље гласало је 61,84 изашлих грађана и то су прелиминарни резултати Републичке изборне комисије.

Покрет Западна Србија изражава захвалност свим грађанима Шапца који су обавили своју грађанску дужност, али и нашим активистима и симпатизерима који су подрзали промену Устава Републике Србије која се тиче правосуђа, а за циљ има независно, ефикасније и одговорно судство и јачање владавине права. Град Шабац се може похвалити највећом излазношћу од свих градова наше земље, која по прелиминарним резултатима износи нешто изнад 40%, од чега 67,2% за референдумски одговор ДА и 31,8% за референдумски одговор НЕ, за шта посебну захвалност дугујемо нашим суграђанима.

Независно правосуђе корак је ближе прикључењу наше земље Европској унији, што је наш покрет одувек здушно подржавао. Град Шабац је осетио бенефите кроз сарадњу са Европском унијом, најчешће кроз бројне европске пројекте али и капиталне инвестиције.

Борба за независно правосуђе овим није завршена и она се наставља, исто као и борба за европске вредности и прикључење Европској унији.

Покрет Западна Србија

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa