Инфо

18. јануар 2022.18. јан 2022.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за уторак, 18. јануар

Београдски дневни листови на насловним странама за уторак, 18. јануар 2022. године највише пажње посветили су референдуму за промену Устава, Новаку Ђоковићу и епидемији корона вируса.

БЛИЦ - О одлуци којом је скраћено време трајања карантина "За оболеле седам дана, за контакте пет дана". О уставним променама о којима је гласало око 30 одсто бирача "Шта смо тачно изгласали на референдуму".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Аналитичари о минулом референдуму "Резултат не може да се преслика на снагу партија". О одлуци да невакцинисани тенисери неће моћи да учествују на турнирима "Новаку редом затварају врата, не дају му да постане број један свих времена". Најмлађи на мети омикрона "Трећина оболелих су деца".

ДАНАС - Лист пише да су гласање за промену Устава обележили мала излазност и неочекивани резултат у највећим градовима "Резултати референдума први ударац аутократској власти". О томе да ће вакцинација против ковида 19 вероватно бити услов на свим гренд слем турнирима до краја сезоне "Сада од Новака Ђоковића све зависи". О томе да је здравственим радницима у Крагујевцу стигла помоћ у износу од 10.000 динара са необичном поруком банке "Вучић 'из свог џепа' уплатио државну помоћ лекарима".

НОВА - О резултатима референдума "Београд, Нови Сад и Ниш рекли 'не' Вучићу". О најави радикалнијих протеста уколико не буду прихваћени захтеви еколошких организација "После блокада, следи генерални штрајк због Рио Тинта". О мањку здравственог особља "Чим корона стане, следи нови талас одласка медицинара".

ПОЛИТИКА - Уз тврдњу да САД могу да натерају косовског премијера Аљбина Куртија да уради било шта, наслов "Да ли се Брисел крије иза Куртија". О депортацији Новака Ђоковића из Аустралије "Од 'рекета број један' до 'непријатеља број један'". Различити ставови према враћању ђака на редовну наставу "Педијатри стрепе од судара короне и грипа у школама".
Агенција Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa