Инфо

18. јануар 2022.18. јан 2022.
Фб страница председника Општине Богатић Милана Дамњановића

Фб страница председника Општине Богатић Милана Дамњановића

Седница Општинског већа општине Богатић: Постављен општински правобранилац

Дана 18. јануара 2022. године у малој сали Скупштине општине Богатић са почетком у 11 часова одржана је 18. седница Општинског већа општине Богатић – прва у овој календарској години.

Чланови Општинског већа разматрали су укупно 10 тачака дневног реда, а седницом је председавао председник Општинског већа Милан Дамњановић.


Чланови Општинског већа једногласно су утврдили предлог Одлуке о изради Плана детаљне регулације „Водоизвориште у Црној Бари” у општини Богатић, као и предлог Решења о прибављању у јавну својину непосредном погодбом катастарских парцела у К.О. Глушци и К.О. Баново Поље ради проширења месног гробља у наведеним месним заједницама.

Такође, донето је Решење о утврђивању економске цене програма васпитања и образовања у Предшколској установи "Слава Ковић" Богатић за 2022. годину и Решење о постављењу Општинског правобраниоца - на период од пет година постављена је Ивана Ђуричић, дипломирани правник из Богатића.

Неколико тачака дневног реда односило се на Програм пословања ЈКП "Богатић" Богатић, па су тако већници утврдили предлог Закључка о давању сагласности на програм пословања предузећа за 2022. годину и предлог Закључка о давању сагласности на Посебан програм коришћења средстава субвенција из буџета општине Богатић за 2022. годину.
фб страница председника Општине Богатић Милана Дамњановића

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa