Инфо

26. јануар 2022.26. јан 2022.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за среду, 26. јануар

Београдски листови на насловним странама издања за среду, 26. јануар 2022. године, пишу о трансферу српског фудбалера Душана Влаховића из Фјорентине у Јувентус за 75 милиона евра, предстојећим изборима и односима унутар опозиције и другим темама.

БЛИЦ - "Влаховић у Јувентусу за 75 милиона евра", о трансферу српског фудбалера Душана Влаховића из Фјорентине у Јувентус. "Може ли наметање Поноша да сруши коалицију", о предизборној сарадњи опозиционе коалиције око Странке слободе и правде и Народне странке.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Прву дозу прими до 1.000 људи дневно", о вакцинацији против корона вируса у Србији. "Влаховић најскупљи наш играч у историји", о фудбалеру Душану Влаховићу који ће из италијанске Фјорентине прећи у Јувентус.

ДАНАС - "На речима сви и даље за јединство", о односима унутар опозиције пред изборе у априлу. "Србија трећа у свету по вишку смртности", о највећем забележеном повећању броја умрлих у Србији у последњих 75 година.

НОВА - "Литијум траже на још осам места", списак локација на којима су у току испитивања у потрази за рудом литијума у Србији. "Отрови у ваздуху у Новом Пазару и Ваљеву продиру директно у крв", о два најзагађенија града у Србији.

ПОЛИТИКА - "Повећане захиле гаса у 'Банатском двору'", о залихама енергената у Србији. "Србија никада није ишла оваквом брзином ка ЕУ", изјава премијерке Србије Ане Брнабић.
Агенција Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa