Инфо

10. март 2022.10. мар 2022.
Фото Бора

Фото Бора

Вучић у Коцељеви: Пут до Уба, затворен базен, канализација

У оквиру предизборних активности председник Републике Србије и председник СНС Александар Вучић одржао је данас митинг у Коцељеви.

Фото Бора


Обраћајући се окупљеним грађанима, члановима странке и симпатизерима Вучић је поручио да ће у наредном периоду бити настављена улагања у изградњу путне мреже те да ће најважнији пројекат у овој области бити изградња и ревитализација саобраћајнице према Убу у дужини од 25 километара како би грађанима Коцељеве ауто пут "Милош Велики" био још доступнији.

Говорећи о будућим инвестицијама лидер СНС је обећао изградњу затвореног базена у овој вароши и подсетио на пројекат изградње канализације.

-Осим тога, како би задржали младе наша је обавеза да доведемо још једног значајног инвеститора у Коцељеву- поручио је Вучић.

Фото Бора


Он се осврнуо и на актуелну политичку и економску ситуацију у земљи и свету и додао да ће водити политику пристојне Србије која не мора да се обрачунава са другима да би добила глас на изборима.

-Увек када се велики туку и свађају мали страдају и зато је важно да водимо мудру политику- закључио је председник Србије на митингу у Коцељеви.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa