Инфо

29. март 2022.29. мар 2022.
Фото: Глас Подриња: Ђорђе Милићевић у посети ГО СПС Шабац

Фото: Глас Подриња: Ђорђе Милићевић у посети ГО СПС Шабац

Ђорђе Милићевић у Шапцу

Једна је Социјалистичка партија Србије

Потпредседник Социјалистичке партије Србије Ђорђе Милићевић посетио је данас Градски одбор странке у Шапцу. На штанду постављеном испред Старе робне куће разговарао је са грађанима и позвао их да на предстојећим парламентраним изборима заокруже број 2 на гласачком листићу.

Фото: Глас Подриња: Нови почетак за СПС у Шапцу


-Задовољство ми је што сам, по ко зна који пут у Шапцу. Овај тренутак је посебан јер је ово је нови почетак за СПС и Шабац. Добре старе идеје за нова времена које ће на нови начин бити интерпретиране. Ми се у овој кампањи не трудимо да отимамо било чије бирачко тело. Само позивамо све добронамерне левичаре, све који су из неких разлога били пасивизирани и нису били активни у протеклом временском периоду, а гласачко су тело СПС-а да се врате својој матици и тамо где припадају. Постоји велики потенцијал у Шапцу. На претходним изборима су покушавали да минимизирају СПС, покушавали су да нас униште. Ми смо опстали и, не само да смо опстали, него ће СПС, убеђен сам, са својим коалиционим партнерима, на овим изборима имати далеко бољи резултат него што је имао на претходним парламентарним изборима. Доста више квази левичара који су нам потурали тадашњи представници владајуће коалиције, само да би отимали бирачко тело СПС-а. Једна је Социјалистичка партија Србије и два стуба наше политике - национални и социјални, рекао је Ђорђе Милићевић.

Фото: Глас Подриња: СПС је опстао


Подсетио је да подржавају избор Александар Вучића за нови мандат на месту председника Србије. Милићевић каже да имају добру сарадњу са Српском напредном странком и да су поносни на све што су уралили у претходних 10 година.
-Разговарали смо непосредно пред ове изборе и договорили се о наставку сарадње, јер сматрамо да све што смо урадили јесте добар и стабилан основ за наставак сарадње. Договорили смо се да заједнички председнички кандидат буде Александар Вучић. Најбољи интерес грађана Србије, у овом тренутку је – Александар Вучић председник Србије, Ивица Дачић премијер, поручио је Ђорђе Милићевић.


Фото: Глас Подриња: Два стуба политике - национални и социјални
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa