Инфо

4. април 2022.4. апр 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Градоначелник Александар Пајић: Шапчани гласали за будућност града и Србије

Градоначелник Шапца Александар Пајић прокоментариосао је резултате јуче одржаних избора у Шапцу. Истакао је да је задовољан убедљивом победом Српске напредне странке и Александра Вучића и захвалио се грађанима који су им пружили поверење. Пајић сматра да су Шапчани на овај начин показали да знају да цене све оно што је председник Србије у претходном периоду урадио за Србију и град.

-Верујем да су људи гласали према делима и према ономе што је остварено у претходном периоду. Председник ужива велико поверење грађана Шапца и грађана Србије, што се на овим изборима и видело. Не можете заварати грађане Србије неком ад хок политиком коју неки представници опозиције примењују. Морате имати континуитет, један државнички однос, пре свега према својој земљи, али поштујући све остале. Александар Вучић је то показао у првом председничком мандату и мислим да је заслужио и овај мандат, што су потврдили и грађани Србије, рекао је Пајић.

Градоначелник је сигуран да ће, све оно што је започето у претходном председничком мандату Александра Вучића, бити завршено у овом. Истакао је важне пројекте за Шабац, пре свега нови мост преко Саве, ауто-пут Рума - Шабац, брзу саобраћајницу Шабац - Лозница, нову болницу, али и водоводну и канализациону мрежу.

-Сигуран сам да су наши суграђани, ценећи оно што је урађено, гласали за будућност овог града и будућност Србије. Убедљива је и епохална победа Српске напредне странке у Шапцу и на парламентарним изборима. Поносан сам што сам у тако јакој партији као што је СНС. Показујемо да нису били случајни резултати остварени 2020. године, да смо достојни функција на које смо изабрани и трудићемо се да, у наредне две године, све оно што смо обећали реализујемо, рекао је Александар Пајић.
Глас Подриња

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa