Инфо

8. април 2022.8. апр 2022.
Два тима, два меча сезоне (фото: Глас Подриња)

Два тима, два меча сезоне (фото: Глас Подриња)

Ватерполо субота - два меча сезоне један за другим

Дупли ватерполо програм у суботу је дупли програм најважнијих мечева ове сезоне за оба овдашња клуба. Сава је на корак од историје, а Шабац може да тријумфом осигура овој сезони епитет успешне.

На корак од Прве А лиге (фото: Глас Подриња)


Млади ватерполисти Шапца који наступају за Саву, изданци овдашње школе ватерпола најпријатије су изненађњењ били ове сезоне у Првој Б лиги. Иако нису сврстани међу фаворите успели су да изненаде многе, среће је само недостајало за титулу, али су изборили друго место и бараж. Победивши искуснију Расину на невероватан начин у Крушевцу обезбедили су прилику да победом на Градском базену начине још једну сензацију и изборе се за Прву А лигу, што нико није очекивао.

Губили су у Крушевцу 10:6, успели да изједначе, а потом прекину напад домаћих за победу и голом у последњој секунди остваре победу за бреј. Уколико славе у шапцу победиће 2:0 у целокупној серији и наћи се у вишем рангу.

Оправдати улогу фаворита (фото: Глас Подриња)


Шабац је направио сензацију елиминацијом Звезде, али приоритет свих приоритета је опстанак у Регионалној премијер лиги. Двомеч против Валиса ће дати одговор који тим ће наступати у највишем рангу. Победивши у Ваљеву 12:11 Шабац има лепу предност, али треба победу потврдити и у Шапцу.

-Нисмо били на свом нивоу у Ваљеву, нисмо били комплетни и домаћин је то искористио. Они су врло незгодна екипа и ми никако не смемо да их потценимо ни у реваншу, иначе би могли доћи у озбиљан проблем. Морамо од старта показати да смо квалитетнији и меч решити много пре финиша – истакао је тренер Немања Личанин.

Меч Саве и Расине стартује од 17:30, а дуел Шапца и Ваљева два сата касније, од 19:30.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa