Инфо

24. април 2022.24. апр 2022.
Први тркачки дан на Шабачком хиподрому (Фото: Глас Подриња)

Први тркачки дан на Шабачком хиподрому (Фото: Глас Подриња)

Дабл Тријумфу Ускршња трка

Дабл Тријумф (Double Triomphe) је победник трке дана првог тркачког дана на Шабачком хиподрому. Победничко грло је у власништву Алмина Алића, у тренингу код Шендековића, са џокејом Кристијаном Њезијем.

На програму било шест трка (Фото: Глас Подриња)


Друго место је заузео Ајскониг (Eiskonig), власника Алексе Станаревића, који се налазио и у седлу свог коња. Трећи је био Спенсер Сан (Spencers Son) Сакиба Хоповца, ког је јахао Горан Мешетовић. Четврта је кроз циљ прошла Лима, власнице Славице Вујковић, коју тренира и јаше Тика Вујковић.

Пехар победнику предао је градоначелник Шапца Александар Пајић.


Победнику трке дана пехар предао градоначелник Шапца (Фото: Глас Подриња)


-Велико је задовољство што је више од 3.000 наших суграђана имало прилику да ужива у тркама. Гледаоци су отишли задовољни са првог тркачког дана. Град жели да одржи то да је Шабачки хиподром један од најбољих у земљи и да Шапчани и гости са стране имају прилику да виде најзначајније трке у Србији. Овде долазе галопери из читаве земље и иностранства. Наградни фондови су доста велики. Доста је овде на тренингу. Трудимо се да Шабац не само одржимо на месту које држи у галопском спорту у Србији, него и да га унапредимо, рекао је градоначелник Пајић.

Више од 3.000 гледалаца (Фото: Глас Подриња


"Ускршња трка" на 1.700 метара, за сва грла од четири године и старија, била је последња, шеста, у данашњем богатом програму, којy је пратило око 3.000 гледалаца.

Следећи тркачки дан је на програму 29. маја.

Опширније у штампаном издању "Гласа Подриња".
Глас Подриња

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa