Инфо

26. април 2022.26. апр 2022.
Библиотекa шабачкa

Библиотекa шабачкa

Представљање књиге Влајка Пановића: „Брак, деца, породица“

У среду, 27. априла 2022. године, у 19 часова у Дворани „Винавер“ у Анексу Библиотеке шабачке биће представљена књига „Брак, деца, породица“ Влајка Пановића, специјалисте медицинске психологије. Поред аутора, говориће и Биљана Дробњак, мастер-педагог.

Књига је конципирана у форми питања и одговора који одражавају ауторов саветодавни рад са родитељима и децом. Баве се неким од најинтригантнијих тема које интересују (будуће) родитеље, али и питањима која се тичу мушко-женских односа, утицаја музике и стреса на све нас. Намењена је стручној јавности, лаицима, родитељима и студентима који ће се у пракси наћи пред многим дилемама које ова књига разрешава.

Влајко Пановић је своју богату каријеру у раду са људима започео као психолог у Гардијској бригади, а током ратних година прелази да ради на Институт за ментално здравље и војну психологију у оквиру Војномедицинске академије у Београду (ВМА) на месту клиничког психолога. Од 2005. године па све до одласка у пензију ради у Кабинету за неурологију и психијатрију у оквиру ВМА. Значајно је и ангажовање у оквиру Дечјег кабинета, где је водио Школу родитељства за запослене. Од 2000. године је започео и саветодавни рад за зависнике и њихове породице.

Биљана Дробњак је од 2004. године запослена у Шабачкој гимназији на месту стручног сарадника и професора. Од 2019. године има звање педагошког саветника. Рецензент је књиге „Брак, деца, породица“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa