Инфо

28. април 2022.28. апр 2022.
Вулкан

Вулкан

Вулкан препоручује

Ниша Долан: Узбудљива времена

Љубав, иронија, трагање за сопственим местом у свету, страх од отварања, величанствена способност нарације и врхунска елеганција стила само су неки од елемената који ову књигу чине изванредном.
Када реши да се из Ирске пресели у Хонгконг, Ава нема никакав прецизан план, нити зна шта може да очекује. Ускоро има слабо плаћен посао који не подноси (предаје енглески у школи за богату децу) и скуп најам собе у скромном стану који дели са потпуним странцима. Почиње да излази са Джулијаном, младим банкаром из Енглеске, са много новца и сјајним изгледима за каријеру у топ-менаџменту. Све то траје неколико месеци, док Ава не упозна Идит. Идит је, као и Джулијан, успешна пословна девојка, и она је, као и Джулијан, фасцинирана Авом, циничном и крхком девојком. Ипак, за разлику од Джулијана, Идит слуша шта Ава прича и не плаши се да покаже своја осећања.


Ниша Долан је ирска списатељица рођена у Даблину. Студирала је енглеску књижевност на Колеџу Тринити у Даблину и на Универзитету Оксфорд, и сад живи у Лондону. Узбудљива времена су њен роман првенац, чији је одломак објављен у часопису Стингинг флај.
Вулкан

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa