Инфо

7. мај 2022.7. мај 2022.
Узбудљива атлетска такмичења у Мачванском Белотићу, фото: Глас Подриња

Узбудљива атлетска такмичења у Мачванском Белотићу, фото: Глас Подриња

Данас у Мачванском Белотићу одржан Атлетски Васкршњи митинг

На стадиону Фудбалског клуба "Напредак" у Мачванском Белотићу, данас је одржан традиционални Атлетски Васкршњи митинг уз учешће великог броја такмичара из Србије и Републике Српске. Међу њима је било доста чланова атлетских клубова из Крупња, Бадовинаца, Бијељине, Београда, Сремске Митровице, Богатића, Шапца.Дошли су такмичари са Косова. Учествовали су и ученици неких овдашњих школа, основног образовања и предшколци...

Митинг, седми по реду је отворио пара олимпијац и првак Европе у трци на 400 метара Иван Цветковић.Организатор и домаћин ове величанствене приредбе одржане по изузетно пријатном времену и истој таквој атмосфери било је Спортско удружење "Атлетика Богатић" уз помоћ много спонзора на челу са општином Богатић и Одбором за веронауку Епархије шабачке. .
Учешће је било масовно, а како у организацији рекоше медаље лепо распоређене, што се најбоље могло уочити на крају, приликом њихове доделе. Све је протекло у најбољем реду на радост великог броја присутних који су овај атлетски догађај посматрали са трибина стадиона "Напретка" у Мачванском Белотићу.
Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa