Инфо

11. мај 2022.11. мај 2022.
А. Васић у акцији (фото: Фото центар)

А. Васић у акцији (фото: Фото центар)

Медицинар у борби за мајсторицу

Рукометашице "Медицинара" вечерас очекује други меч полуфинала плеј офа Супер лиге и борба да изненаде фаворизовани Бекамент и изборе трећи, одлучујући дуел за финале. Као и у првом мечу, Тешић не може да рачуна на комплетан тим.

Бекамент је свакако квалитетнији ривал и за многе први фаворит за освајање титуле. У Шабац долазе решене да остваре победу и обезбеде више времена за припрему финалне серије. Медицинар је лишен било каквог императива, осим борбености и жеље.

Једини захтев је беспоштедна борба (фото: Фото центар)


-Покушаћемо да изненадимо Бекамент и да продужимо серију. Иако играмо прптив искусније и снажније екипе, у претходном делу сезоне смо показали да можемо и против најбољих. Осећа се недостатак неких рукометашица, али ће оне које буду на терену пружити максимум и надам се уз подршку публике да можемо направити велико изненађење - истиче млади чувар мреже Медицинар Тамара Глишић.

Искуство, квалитет домаћих и умор гошћи одлучили први меч (фото: Фото центар)


У првом мечу, већ на почетку друге трећине утакмице, домаћин је остварио значајнију предност и решио меч. Уз неоспоран квалитет Бекамента, велику улогу у убедљивом поразу 31:22 имао је велики број неискоришћених седмераца Шапчанки, чак пет од осам није реализовано, односно одлично вече два чувара мреже екипе из Аранђеловца. Како је меч одмицао приметан је био недостатак играчица у ротацији, осећао се од првог минута изостанак две Ане, Радовић и Томковић.

Важно поправити игру у одбрани (фото: Фото центар)


Меч у хали "Зорка" заказан је за вечерас (среда, 11. мај), од 18:30.

Победа Шапчанке води у трећи меч чији ће домаћин бити Бекамент, док пораз значи борбу за треће место.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa