Инфо

13. мај 2022.13. мај 2022.
Бета

Бета

Насловне стране

Београдски дневни листови на насловним странама за петак, 13. мај 2022. највише пишу о захтеву Приштине да уђе у Савет Европе.

ДАНАС - О поскупљењу струје лист пише: "Свако 12. домаћинство у Србији неће моћи да плаћа струју". "Вучић слави и у омиљеној вили Обреновића и Тита" - према незваничној најави Александар Вучић би могао да у Смедереву приреди инаугурацију.

ПОЛИТИКА - Члан покрета Не давимо Београд Добрица Веселиновић за лист каже: "Спремни смо за нове изборе у Београду". Три и по века од упокојења светог Василија Острошког: "Патријарх Порфирије служио литургију на Острогу".

БЛИЦ - "Хиљаде верника са патријархом на Острогу". Председник Србије Александар Вучић о захтеву Приштине да уђе у Савет Европе: "Погазили су све споразуме".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О могућности уласка Шведске и Финске у НАТО - "У НАТО увлаче Швеђане, али и неутралне Финце". О наводима Приштине да уђе у Савет безбедности - "Курти са Немцима трасира пут ка УН".

АЛО - Лист пише да се ближи директни сукоб Русије и НАТО: "Крај! Медведев најавио нуклеарни рат". Са Сајма аутомобила у Београду: "Џип од 183.000 евра чека купца"

НОВА - Лист пише: "Од производње електричног аутомобила остала само прича - Радницима 'Фијата' од јуче прете отказима". Лист наводи да ће министар здравља Златибор Лончар бити и у саставу нове Владе Србије: "Лончар поново у Влади упркос бројним аферама".

ИНФОРМЕР - "Путин шаље војску на Шведску и Финску" - провоцирења светског рата. Лист пише: "Најстрашнији притисци - Косово' поднело захтев за пријем у Савет Европе".

КУРИР - "Болесно" - о злочину који се десио у Зрењанину где је жена осумњичена да је на посебно свиреп начин убила мужа. "Опасан потез" - Приштина аплицирала за Савет Европе.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист преноси изјаву амбасадора Русије - "Харченко: цена гаса за Србију биће пријатељска". "Хиљаде људи дочекало Порфирија на Острогу" - поглавар Српске православне цркве у Црној Гори.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa