Инфо

14. мај 2022.14. мај 2022.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за суботу 14. мај 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 14. мај највише пишу о подношењу захтева за чланство Косова у Савету Европе и заседању Савета за националну безбедност поводом тога, о одржавању Сабора СПЦ и о другим темама.

АЛО - "Четири државе повукле признање Косова", лист преноси изјаву министра Николе Селаковића. О злочинима и трагедијама које су се догодиле у Србији у само једном дану "Црни петак".

БЛИЦ - О захтеву Косова за чланство у Савету Европе "Након Савета Европе, Косово јуриша и у НАТО". Лист пише о одржавању Сабора Српске православне цркве "О чему ће бити речи на сабору СПЦ у Сремским Карловцима".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Косово сада не признаје 100 држава", лист пише о седници Савета за националну безбедност поводом захтева власти у Приштини да Косово буде примљено у Савет Европе. О сумњи на први регистровани случај нове врсте хепатитиса у Србији "Мистериозни вирус дечаку угрозио јетру".

ДАНАС - Интервју са војним аташеом у амбасади Сједињених Америчких Држава пуковником Коријем Шејом "Ако наши војници могу да раде заједно, онда могу и наши народи". "Вучићева светла будућност одлази у Фијатовој фабрици" о одлуци менаџмента фабрике да радницима понуди отпремнине или рад у иностранству.

ИНФОРМЕР - Преноси изјаву министра спољних послова Николе Селаковића "Четири државе већ су повукле признање Косова". О рату у Украјини и порукама руских званичника "Русија: Ово је рат и са ЕУ".

КУРИР - Лист цитира на насловној страни шефа српске дипломатије "Селаковић: Четири државе повукле признање лажне државе Косово". О злочинима који су се у Србији догодили у једном дану "Крвави петак 13.".

НОВА - Интервју са чланом коалиције "Морамо" Александром Јовановићем Ћутом "Правимо странку до 5. јуна". О протестном скупу запослених у фабрици аутомобила у Крагујевцу "Радници 'Фијата' протестовали, власт тврди 'не гасимо фабрику'".

ПОЛИТИКА - Лист пише о седници Савета за националну безбедност "У Вучићевој фиоци четири повучена признања". У Теми недеље о последицама руске агресије на Украјину "Украјински избеглички талас".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Четири земље повукле признање Косова", о изјави министра спољних послова после седнице Савета за националну безбедност.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa