Инфо

18. мај 2022.18. мај 2022.
Насловне стране за среду, 18. мај 2022. године

Насловне стране за среду, 18. мај 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања највише пишу о анонимним пријавама о бомбама у разним објектима у Србији, а баве се и економским темама и поскупљењима.

БЛИЦ - "Све о лажним бомбама у Србији", о серији анонимних дојава о бомбама у тржним центрима, школама и другим објектима. "Корона кривац за мистериозни хепатитис", пише члан Кризног штаба за борбу против ковида Бранислав Тиодоровић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Трешње као да су златне", о поскупљењу воћа и поврћа. "Лажне бомбе 'праште' док странци неће да помогну", о анонимним дојавама о бомбама у тржним центрима, школама и другим објектима.

ДАНАС - "Србија без одбране од сајбер бомбаша", о томе могу ли државни органи да открију ко стоји иза лажних дојава о бомбама. "Вучићеве тврдње о гориву - скроз нетачне", о ставовима председника Србије у вези са горивом после инвазије Русије на Украјину.

НОВА - "Томо јави се, Руси те траже", о томе шта ради биши председник Србије и актулени шеф Националног савета за сарадњу са Русјом и Кином Томислав Николић. "Дојаве о бомбама паралисале Србију", пише лист.

ПОЛИТИКА - "Плаћамо цену нашег слободног одлучивања", о ставовима премијерке Ане Брнабић, о анонимним пријавама о подметнутим бомбама. "Можемо да будемо друга политичка снага у земљи", о ставовима лидера Двери Бошка Обрадовића.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa