Инфо

19. мај 2022.19. мај 2022.
Вулкан

Вулкан

ВУЛКАН ПРЕДСТАВЉА

Гијом Мусо: Незнанка са Сене

У Паризу, једне магловите ноћи, само неколико дана пре Божића, једна девојка пронађена је на обали Сене. Нема одећу на себи, ничега се не сећа, али је и даље жива.

Загонетна жена успева да побегне из болнице и нестаје без трага, али ДНК анализе и фотографије откривају њен идентитет: у питању је пијанисткиња Милена Бергман.

Ипак, нешто се не уклапа: ова славна уметница је мртва, погинула је у авионској несрећи пре више од годину дана.

Истрага овог случаја поверена је специјалној јединици париске полиције, а то је прилика да инспекторка Роксана Монкрестјен најзад добије признање које заслужује.

Када је трагови одведу до необичне животне приче писца Рафаела Батаија, Милениног бившег вереника, њихове ће се судбине укрстити. Роксана и Рафаел мораће да реше замршену енигму и одговоре на питање – да ли је могуће у исто време бити жив и мртав?

Гијом Мусо рођен је 1974. године у Антибу, на југу Француске. Иако је по занимању професор економије, од малих ногу је био опчињен књижевношћу и филмом, и почео је да пише још као студент. Нјегови романи до сада су продати у неколико милиона примерака и преведени на више од 40 језика.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa