Инфо

19. мај 2022.19. мај 2022.
Бета

Бета

Насловне стране за четвртак, 19. мај 2022. године

Београдска дневна штампа на насловним странама издања за четвртак, 19. мај пише да је пронађено тело несталог младића Матеја Периша, о састанку председника Србије Александра Вучића и патријарха Порфирија а бави се и другим темама.

АЛО Лист о сакривању идентитета оних који упућују лажне дојаве пише у тексту "Терористи користе ТОР и ВПН да сакрију лажни идентитет". Лист пише о трагичном епилогу потраге за младићем из Сплита Матејом Перишем у тексту под насловом "Дунав избацио Матејево тело".


БЛИЦ О кандидатима за председника Владе Србије, лист пише. "Четири кандидата у трци за премијера У игри Брнабић, Мали, Вучевић и Ђурић". О дојавама о бомбама: "'Бомбаши прете чак и болницама".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ О састанку председника Србије Александра Вучића и Српске православне цркве: "Вучић открио врху СПЦ са чим се суочава Следи најтеже време још од 1945. године". О дојавама о бомбама у болницама: "Терористи не дају мира ни болесницима".

ДАНАС Лист о дојавама о бомбама у Србији, пише: "Еуропол: Србија није тражила помоћ око 'бомбаша'". О поскупљењу струје: "Режим близу одлуке да подизањем цене струје санира губитке Електропривреди Србије: Власт поскупљује струју уместо да поправи ЕПС".

ИНФОРМЕР "Ужасан притисак на Србију" о порукама са састанка председника Србије Александра Вучића и патријарха Порфирија. "Нађен Матеја Периш" у Дунаву пронађено тело малдића из Хрватске, који је пре 139 дана нестао у Београду.

КУРИР Лист о састанку председника Србије Александра Вучића и врха Срспке православне цркве пишу у тексту "Важне поруке председника и патријарха". "Пронађено тело Матеје Периша", о младићу из Сплита који је нестао у Београду пре 139 дана.

НОВА Лист пише: "Вучић преко Великог Трновца одлаже санкције Русији". Европосланици о Србији због неувођења санкција Русији: "Због става о Украјини, предлажу да нам Европа ускрати новац".

ПОЛИТИКА Лист о проналаску несталог Сплићанина Матеја Периша пише: "Трагичан крај потраге за младићем из Хрватске". О захтеву Косова и Метохије о учлањењу у Савет Европе: "Ко ће закочити Приштину на путу ка Савету Европе".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ "Развод од Русије коштаће ЕУ 300 милијарди евра", лист пише о односима ЕУ и Русије, због инвазије те државе на Украјину.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa