Инфо

19. мај 2022.19. мај 2022.
Градоначелник Шапца Др Александар Пајић са мештанима Мрђеновца / Фото: Глас Подриња

Градоначелник Шапца Др Александар Пајић са мештанима Мрђеновца / Фото: Глас Подриња

Асфалтирано шест улица у Мрђеновцу

Данас је завршено асфалтирање шест улица у месној заједници Мрђеновац, а ови послови вредни су 14,5 милиона динара и финансирани су из градског буџета Шапца. Радове је обишао градоначелник Шапца са сарадницима и задржао се у краћем разговору са грађанима Мрђеновца.
У разговору са мештанима Мрђеновца / Фото: Глас Подриња

- Овај део месне заједнице је густо насељен. Испуњавамо обећања на која су мештани дуго чекали. Асфалтирано је 2,2 километра улица. Све је финансирано из буџета града који је до сада највећи у дугој историји. Срамота ме што сте све ово дуго чекали али верујем да се исплатило на опште задовољство. Желимо на селу да створимо сличне услове за живот, као у граду и следићемо савете људи из Савета месне заједнице који знају шта им је најпотребније. . Циљ је стицање поверења грађана и надам се да у томе успевамо. Верујем да ће мо ову грађевинску сезону искористити на прави начин. Видите да испуњавамо обећања, рекао је између осталог градоначелник Шапца др Александар Пајић.

Задовољство нису скривали ни мештани Мрђеновца који су дуго чекали на овај дан.
Председник Савета МЗ Мрђеновац Милић Гранић / Фото: Глас Подриња

- Посрећило се и више нећемо посебно лети удисати велику прашину са пута. Лакше ће мо на овај начин долазити до својих кућа и њива, истакао је председник Савета месне заједнице Мрђеновац Милић Гранић.

Са његовим мишљењем сложили су се и други присутни грађани, као Радован, Горан и Гордана Машић из Мрђеновца.
Асфалтирање улице / Фото: Глас Подриња
Љ.Ђ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa