Инфо

25. мај 2022.25. мај 2022.
фото: Бета

фото: Бета

Насловне стране за среду, 25. мај 2022. године

Београдска дневна штампа на насловним странама данашњих издања пише да је Српска православна црква признала аутокефалност Македонске православне цркве, о рату у Украјини и другим темама.

БЛИЦ - Лист пише, "СПЦ признала аутокефалност Цркве у Скопљу".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист о новом правилнику за кафе, "Од 31. маја кафа мора бити кафа". Патријарх Порфирије у Скопљу, "Аутокефалност Македонцима".

ДАНАС - Лист пише да хашки Механизам за међународне кривичне судове сумњичи осам бивших и садашњих чланова СРС за обелодањивање тајних података и идентитета заштићених сведока, "Хаг поново тражи Шешеља и радикале". О руско-украјинском рату, "Руске снаге бомбардују Донбас непрекидно".

ИНФОРМЕР - О именовању нових владика у Српској православној цркви "Нове владике глумац, рокер и официр". "Београд добија још осам небодера", лист пише о намерама за изградњу небодера виших од 100 метара.

КУРИР - "Од почетка године 12 жена убијено у породичном насиљу!", о жртвама породичног насиља у Србији. Интервју са некадашњим високим функционером Социјалистичке партије Србије Браниславом Ивковићем: "Сведок".

НОВА - Председник Српске академије наука и уметности Владимир Костић за лист каже: "Хрватска академија измишља Меморандум 2 за ревизију историје".

АЛО - О избору новог руководства у Спортском друштву Црвена звезда "Вујко и Терзић на челу Звезде".

ПОЛИТИКА - Председник Србије Александар Вучић на Светском економском форуму - "Сенка Украјине над свим темама у Давосу". Лист наводи да Приштина тражи НАТО базе због притиска на Београд, "Куртијев удар на српску политику неутралности".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише о обраћању председника Србије Александра Вучића са светског економског форума у Давосу "Тражим савезнике за Србију у овом тешком времену".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa