Инфо

25. мај 2022.25. мај 2022.
Фејсбук страница: Председник Општине Богатић

Фејсбук страница: Председник Општине Богатић

За пољопривреднике из Богатића сутра организован одлазак на Сајам у Нови Сад

Наша највећа приредба посвећену аграру, 89. Mеђународни пољопривредни сајам који се одржава у Новом Саду отворио је своја врата за посетиоце званично од 21 – 27. маја 2022. године. Овогодишњи сајам има рекордан број излагача и велики број предузетника и компанија из 18 земаља који презентују најбоља достигнућа и напредак технике у области пољопривредне производње.

Фејсбук страница: Председник Општине Богатић


У овим турбулентним временима као локална самоуправа треба да пружимо сваки вид подршке нашим суграђанима, а имајући у виду и дешавања која прате пољопривреду последњих неколико месеци свакако да стојимо на располагању и свим нашим пољопривредним произвођачима. Они су и ове године промовисали општину Богатић на најбољи могући начин, a ми смо подржали њихово учешће на овогодишњем сајму. Квалитет производа, награде и признања су нас испунили посебном радошћу и поносом.

Сва заинтересована лица која се баве пољопривредом са територије општине Богатић и која желе да обиђу један од највећих пољопривредних сајмова у региону моћи ће то да ураде 26. маја у 8 часова када је организован полазак са аутобуске станице.
Фејсбук страница: Председник Општине Богатић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa