Инфо

28. мај 2022.28. мај 2022.
фото: званична фб страница председника општине Богатић

фото: званична фб страница председника општине Богатић

Јавног конкурса за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката

На 22. седници Општинског већа општине Богатић донета је одлука о расписивању Јавног конкурса за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији општине Богатић.

За реализацију овог пројекта планирано је 6 милиона динара, а општина Богатић и надлежно Министарство рударства и енергетике издвојили су по 3 милиона динара.
Циљ спровођења мера енергетске санације је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији општине Богатић.

Право учешћа на Јавном конкурсу имају привредни субјекти који су уписани у регистар АПР-а, а регистровани су као привредна друштва и предузетници најмање шест месеци од дана подношења пријаве, да нису у стечајном поступку и у поступку ликвидације и да имају атесте за материјале и производе.

Конкурсна документација за Јавни конкурс може се преузети на интернет страници www.bogatic.rs или лично у просторијама Општинске управе општине Богатић. Конкурс траје 15 дана, а последњи дан је 13. јун.
По завршеном Јавном конкурсу и спроведеној процедури, биће објављен Јавни позив за грађане о чему ће јавност бити благовремено обавештена.
Званична фб страница председника Општине Богатић Милана Дамњановића

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa