Инфо

3. јун 2022.3. јун 2022.
17. "Чивијин" Мото скуп (Фото: Глас Подриња)

17. "Чивијин" Мото скуп (Фото: Глас Подриња)

Апел за безбедност пред почетак Мото скупа

Мото скуп, у организацији Мото клуба "Чивија", почиње данас на Шабачком хиподрому. Очекује се долазак око 2.000 моториста из земље и иностранства, али и више хиљада Шапчана на концертима који ће се одржати вечерас и сутра.

Акценат на безбедности (Фото: Глас Подриња)


-Јуче су нам дошли гости из Бугарске, који традиционално увек долазе дан пред почетак Скупа. Очекујемо око 10.000 посетилаца, мотоциклисте из свих бивших југословенских република, као и из иностранства, пре свега наше пријатеље из Аустрије, Немачке... Вечерас наступа Исак Шабановић и очекујемо да ће то испратити велики број грађана, рекао је Драган Антонић из МК "Чивија", који је такође апеловао на све мотоциклисте који долазе на Мото скуп да користе сву заштитну опрему и да, ако конзумирају алкохол не седају на мотор и не напуштају камп.

Промоција безбедне вожње (Фото: Глас Подриња)


-Сезона је лоше почела за мотоциклисте. Ми ћемо и даље радити на повећању безбедности, у сарадњи са нашим Саветом за координацију послова безбедности у саобраћају. Апелујемо не само на мотоциклисте, него и на све остале учеснике у саобраћају да се придржавају свих саобраћајних прописа и повећају опрез када возе, навео је Антонић.

Очекује се више хиљада мотоциклиста и грађана на концертима (Фото: Глас Подриња)


Савет за координацију послова безбедности у саобраћају на путевима на територији града Шапца спровео је традиционалну превентивну акцију о безбедности мотоциклиста у саобраћају. Заједно са припадницима одељења саобраћајне полиције разговарали су са организаторима и пристиглим учесницима и поделили су им брошуре о безбедном понашању у саобраћају.

Град и Мото клуб на истом задатку (Фото: Глас Подриња)


-Мотоциклисти су оцењени као једна од најугроженијих категорија учесника у саобраћају. Због тога су овакве превентивне акције од посебног значаја, нарочито када се очекује тако велики број мотоциклиста и грађана на једном месту. Апелујемо на све учеснике у саобраћају да додатно обрате пажњу, јер је мотоциклиста више на улицама, али и на њих да користе сву сигурносну опрему и да ни у ком случају не седају под дејством алкохола на мотор, рекла је Катарина Тадић, секретар Савета за за координацију послова безбедности у саобраћају на путевима на територији града Шапца.

Најмлађи бајкери (Фото: Глас Подриња)


Вечерас од 22.00 је концерт Исака Шабановића, сутра од 18.00 дефиле моторима кроз град, а од 22.00 концерт Тање Јовићевић.

Фото: Глас Подриња


Саобраћајна полиција ће вршити појачану контролу мотициклиста током Скупа.
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa