Инфо

7. јун 2022.7. јун 2022.
Састанак са представницима АД"Град" Бијељина

Састанак са представницима АД"Град" Бијељина

Кабинет начелника МУО: Посета делегације АД "Град" Бијељина

Састанак са представницима АД"Град" Бијељина, на тему учешћа делегације Мачванског управног округа и привредних субјеката јубиларном XX Међународном сајму пољопривреде, влова, риболова и екологије "Интерагро 2022", одржан је у уторак 07. јуна у Шапцу, у кабинету начелника Мачванског управног округа Владана Красавца.

Присуствовали су представници АД "Град"Бијељина, директор Бранислав Влачо,Бобан Јовићевић, в.д. извршни директор економско правног сектора, Саша Јокић,руководилац Службе за економске и финансијске послове, Милан Љубојевић в.д. извршни директор техничких и сајамских послова, директор Пољопривредне саветодавне и стручне службе Шабац Милоје Драгојевић, са сарадницима и домаћин састанка начелник Мачаванског управног округа Владан Красавац.

Поздрављајући присутне начелник Владан Красавац је изразио задовољство што је Република Србија земља партнер овогодишњег јубиларног XX Међународног сајма пољопривреде, лова, риболова и екологије "Интерагро 2022". Гостима из Бијељине представио је привредне потенцијале Мачванског управног округа и сајамске манифестације које се одржавају у локалним самоуправама Управног округа. Непосредним контактом и данашњим разговорима ова значајна манифестација ће бити промовисана и у Мачванском управном округу.



Директор АД "Град" Бијељина Бранислав Влачо истиче да је Међународни сајам пољопривреде најзначајнија пољопривредна манифестација и једина манифестација овог типа у Босни и Херцеговини која се одржава у периоду од 20-22. септембра 2022. године. Организатор је Акционарско друштво "Град" Бијељина које послује у саставу Министарства пољопривреде, водопривреде и шумарства Републике Српске.

Покровитељи сајма су Министарство пољопривреде, водопривреде и шумарства Републике Српске,Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, Министарство вањске трговине Босне и Херцеговине, Привредне коморе Србије, Војводине и Републике Српске и град Биjељина.

Сајам се одржава под слоганом "У срцу Српске" и прилика је да се представе најновија достигнућа у пољопривреди, привреди и друштву и настави вишегодишња традиција сајмовања на овим просторима. Бројни пратећи садржаји биће представљени током сајамских дана. Акценат ће бити на младим пољопривредницима који представљају будућност.

Милоје Драгојевић је навео бројне активности које спроводи Пољопривредна саветодавна и стручна служба Шабац, са својим запосленима у локалним самоуправама. Непосредни контакт са пољопривредницима остварује се свакодневно и по свим питањима од значаја за пољопривреднике.

У наставку боравка у Шапцу гости из Бијељине су посетили Средњу пољопривредну школу са домом ученика и ПССС Шабац.

Разговори о учешћу привредних субјеката са подручја Мачванског управног округа на XX Међународном сајму пољопривреде, лова, риболова и екологије наставиће се и у наредном периоду, о чему ће јавност бити обавештена.
Кабинет начелника
Владана Красавца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa