Инфо

17. јун 2022.17. јун 2022.
Најважнија је континуирана едукација

Најважнија је континуирана едукација

Ђацима првог разреда ОШ Јанко Веселиновић данас је одржано предавање о безбедности у саобраћају. Подељени су им и поклон пакетићи
С обзиром да немају развијене психофизичке способности ни довољно искуства и знања, деца до 14 година представљају угрожену категорију учесника у саобраћају, а активности са њима чине приоритет у раду на националном и на локалном нивоу. Ђацима првог разреда ОШ Јанко Веселиновић данас је одржано предавање о безбедности у саобраћају, а подељени су им и поклон пакетићи.

- Савет за безбеденост саобраћаја града Шапца наставља са преветивним активностима за наше најмлађе усграђане. Организовали смо едукативну интерактивну радионицу на којој деца имају прилику да прођу обуку на ВР наочарима, које могу да користе кроз три практичне животне ситуације: на путу од куће до школе, од куће до пекаре или продавнице и од куће до најбоље другарице. Савет ће наставити током лета и почетком септембра са овим видом рада кроз све основне школе, предшколске установе и вртиће у нашем граду. Најважнија је континуирана превенција, каже Сандра Мићић, члан Савета за безбедност саобраћаја града Шапца.

С обзиром да у септембру почиње нова школска година, ово је идеално време да се деца припреме на све потенцијалне опасности у саобраћају и науче да буду опрезна и пажљива према себи и другим учесницима у саобраћају.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa