Инфо

20. јун 2022.20. јун 2022.
Фото: Мачва Инфо

Фото: Мачва Инфо

Додељене дипломе матурантима Мачванске средње школе

Свечаност поводом доделе диплома матурантима Мачванске средње школе одржана је данас у сали Kултурно-образовног центра у Богатићу. Дипломе о стеченом средњем стручном образовању матурантима из седам одељења, пет четворогодишњих и два трогодишња смера, уручили су Нада Јелесић, директорка Мачванске средње школе и одељењске старешине.

Емилија Тешић (Фото. Мачва Инфо)


Од 170 ученика који су ове године завршили Мачванску средњу школу, четворо матураната носиоци су дипломе „Вук Караџић“ - Емилија Тешић, Тамара Пандуревић, Лука Вуковић и Јелена Драгићевић, која је одлуком наставничког већа изабрана за ђака генерације.

Тамара Пандуревић (Фото: Мачва Инфо)


Ово је генерација која је остварила све своје средњошколске задатке и положила испите зрелости, генерација која ће остати упамћена по изузетним постигнућима у различитим наставним и ваннаставним активностима, по својој креативности и исправном погледу на савремени свет.

Лука Вуковић (Фото: Мачва Инфо)


Свршеним средњошколцима професори су пожелели успехе и срећу у даљем школовању, а свечаном скупу присуствовали су и представници локалне самоуправе.

Јелена Драгићевић (Фото: Мачва Инфо)
Мачва Инфо

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa