Инфо

23. јун 2022.23. јун 2022.
Бета

Бета

Насловне стране за четвртак, 23. јун 2022. године

Београдска дневна штампа на насловним странама издања за четвртак, 23. јун, пише о порасту броја новозаражених од короне, о самиту у Бриселу, протесту радника Фијата и другим темама.

БЛИЦ О расту броја новозаражених од корона вируса: "Четири разлога за нови талас короне". О поновном гласању у Великом Трновцу: "Три варијанте да се најзад заврше избори у Србији".


ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ О протесту радника Фијата у Београду: "Пријем у суботу, пустили ауто-пут". О самиту у Бриселу: "Берлин Вучићу спрема 'дочек'".

ДАНАС Лист о протесту радника Фијата из Крагујевца пише: "Штрајк који може постати озбиљна радничка побуна". Епидемиолог Предраг Ђурић о расту корона бројки каже: "Биће све више људи који могу да се инфицирају короном".

ИНФОРМЕР Лист пише о међусобним оптужбама бившег министара унутаршањих послова Небојше Стефановића и некадашње државне секретарке у том министарству Дијане Хркаловић у тексту под насловом "Ко крије истину".

КУРИР Лист пише о летњим туристичким арнажманима које грађани уплажују преко туристићких агенција у тексту под насловом "Опрез"

НОВА О енергетском споразуму са Приштином: "Дугове за струју на северу Косова плаћаће Србија". Лист поводом реакције актуелног министра одбране Небојше Стефановића на оптужбе некадашње државне секретарке Министарства унутрашњих послова Дијане Хркаловић пише: "Министре, кога штитите пет питања на која Небојша Стефановић није дао одговор".

АЛО Лист пише о хапшењу пет особа у Београду због сумње да су организовали проституцију у тексту под насловом "Пала секс мафија".

ПОЛИТИКА О оптужбама које је изнела бивша државна секретарка Министарства унутрашњих послова Дијана Хркаловић: "Стефановићу, да ли си прислушкивао Вучића". "Радници Фијата блокирали ауто-пут", пише лист.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ Лист пише о самиту ЕУ у Бриселу у тексту под наслов "Упркос притисцима, Вучић иде у Брисел да брани Србију".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa