Инфо

25. јун 2022.25. јун 2022.
Бета

Бета

Насловне стране за суботу, 25. јун 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 25. јун пишу о самиту лидера Европске уније у Бриселу, о исказима у полицији министра одбране Небојше Стефановића и бивше државне секретарке у МУП-у Дијане Хркаловић, о малој матури, предстојећем фестивалу Егзит (Еxит), али и о другим актуелним друштвеним и политичким темама.

БЛИЦ - Лист доноси текст "Топ 10 наступа на Еxиту". О жребу за Вимблдон у тексту "Ноле до Надала преко Алкараса".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Отворени Балкан стабилнији од затворене Уније", пише лист.

ДАНАС - Лист преноси да се извоз у Русију опоравља након пада а да је увоз због цене гаса 2,5 пута повећан, у тексту "Шлепер до Русије коштао 3.000 евра, а сада 11.000". О давању исказа Стефановић и Хркаловићеве, под насловом "Представа за јавност и притисак на инспектора Миленковића".

ИНФОРМЕР - Лист пише, "Где у Србији можете провести викенд и цео годишњи одмор". О оптужбама које је изнела бивша државна секретарка Министарства унутрашњих послова Дијана Хркаловић: "Дијана матирала Небојшу - Поднела кривичну пријаву због прислушкивања Вучића".

КУРИР - Лист пише: "На чистац - Полиција Хркаловићку испитивала шест сати, а Стефановића три о прислушкивању председника и везама с мафијом".

НОВА - Лист пише: "Папрено плаћени путеви воде ка дужничком ропству". Лист доноси водич за малу матуру: "Крајем јуна тестови, средином јула упис".

ПОЛИТИКА - "Стефановић и Хркаловић дали изјаве о случају 'Јовањица'", преноси лист. О Самиту ЕУ-Западни Балкан "Изневерена очекивања западног Балкана на самиту у Бриселу".

АЛО - Лист пише о исказима бивше државне секретарке МУП-а Дијане Хркаловић и актуелног министра одбране Небојше Стефановића "Дијана потврдила: Небојша и Сента су имали скај телефоне".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Дијана шест сати причала о Стефановићу и малом Сенти", лист пише о оптужбама Дијане Хркаловић. О Самиту у Бриселу лист пише: "ЕУ нас гура ка Кини и Русији".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa