Инфо

28. јун 2022.28. јун 2022.
Насловне стране за уторак 28. јун 2022. године

Насловне стране за уторак 28. јун 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама за уторак 28. јун 2022. године пишу о малој матури, поскупљењима и спољнополитичким темама.

ПОЛИТИКА - Ауторски текст Момчила Павловића: "Видовдан - висина са које се види прошлост и будућност Србије". Самит Г-7 у Баварској: "Запад уз Украјину 'до крај'". О завршном испиту основних школа "'Усплахирено' у питању из српског језика збунило осмаке".

АЛО - О упису на факултете: "Сви би у програмере, психологе и зубаре". "Сви би да летују са 15.000 помоћи од државе - Ваучери иду као алва", лист пише о помоћи државе грађани да летују у Србији.

БЛИЦ - У Вашингтону размишљају о "деколонизацији" - "Америка жели поделу Русије". Мала матура почела тестом из српског језика "Осмаке збунила реч 'усплахирен' али и књижевност". Нове цене од 1. јула: "Цигарете од 300 до 580 динара".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Туристички ваучери од 15 хиљада динара: "Конкурс до 26. септембра, рангирање по датуму пријаве". Због чега су путници из Србије били заробљени на европским аеродромима: "Хаос због чартера, короне, отпуштања, громова...". Посланик ЕП Тонино Пицула пише стратегију проширења Уније "Србију заборавио, а за регион лобира".

ДАНАС - Уцењивачки потенцијал италијанске компаније значи да ће терет отпремнина скоро сигурно морати да поднесе буџет Србије: "Држава је талац Фијата", пише лист. Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић: "Случај 'Дијане и Неше' има све елементе теленовеле". Уредник Информативног програма РТС-а током деведесетих почео да води јутарњи програм на новоформираној телевизији: "Тањуг васкрсао Милорада Комракова".

ИНФОРМЕР - О реакцији министра одбране Небојше Стефановића на оптужбе које је изнела бивша државна секретарка Министарства унутрашњих послова Дијана Хркаловић: "Зашто Небојша Стефановић седам дана ћути о прискушкивању Вучића". О порасту температуре у Србији: "Топлотни удар у Србији - До викенда пакао".

КУРИР - Лист поводом Видовдана са Србима на Косову и Метохији: "Живимо како морамо, у неким местима. Сви се од сунца склонимо под једну шљиву".

НОВА - Лист пише да постоје чврсти докази да је "нарко плантажа" државни пројекат: "Власт у паници, руше 'Јовањицу' из страха да Колувија не проговори". Председник Србије повећава пензије, а зна да ће их појести инфлација: "Вучићево обећање нова подвала пензионерима".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише о коришћењу ваучера за одмор у Србији: "Како да најбоље искористите ваучер од 15.000 динара".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa