Инфо

12. август 2022.12. авг 2022.
Глас Подриња

Глас Подриња

Од почетка године у Шапцу украдена 42 бицикла

Од почетка године, на територији града Шапца пријављене 42 крађе бицикала. Двотошкаше, од којих већина није била адекватно обезбеђена, извршиоци су отуђили у неосветљеним ходницима стамбених зграда.

Од 1. августа полицијски службеници ПУ Шабац разговарају са грађанима, упозоравају их и саветују у вези са овом ситуацијом. Данас су били ангажовани испред Maxi маркета у насељу Тркалиште, где су уочене учестале крађе бицикала испред трговинских радњи и у стамбеним зградaма.

- Полиција је до сада расветлила трећину крађа и предузима све мере из своје надлежности на расветљавању осталих. Велики проблем нам представља то што власници понекад не пријаве крађу. У згради наше Полицијске управе налазе се 44 бицикла, које смо пронашли у протекле две године, рекао је полицијски службеник Перица Дикосавић и позвао грађане да обавезно закључавају своје двотошкаше на улицама и у ходницима зграда, или да их остављају у закључаним просторијама, као и да сачувају документа о куповини бицикла.

Апелујемо на суграђане да украдене бицикле пријаве у полицијској станици, да се обрате било ком полицијском службенику на улици, или да позову 192.
Глас Подриња

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa