Инфо

16. август 2022.16. авг 2022.
Бета

Бета

Насловне стране за уторак 16. август 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за уторак, 16. август, пишу о очекивањима пред састанак делегација Београда и Приштине на највишем нивоу у Бриселу, о објашњењу селектора Светислава Пешића зашто Милош Теодосић није позван у кошаркашку репрезентацију, протесту пољопривредника и о другим темама.

АЛО Лист пише о масовном убиству на Цетињу "Страх од крвне освете".

БЛИЦ О одлуци селектора кошаркашке репрезентације Србије Светислава Пешића да Милош Теодосић не буде део тима "Пешићева истина о Теодосићу". Три дана након масакра на Цетињу "Убица тајно сахрањен, а породицу чува полиција".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ Приштина повлачи све опасније потезе "Курти опрема осматрачнице изнад Јариња". Председник обишао наоружање из домаћег развоја "'Нора' највеће снага војске". Селектор Светислав Пешић "Тренутно од Теодосића има бољих".

ДАНАС Да ли протест пољопривредника може да изазове бунт ширих размера услед немаштине и корупције "Држава не зна шта ће са сиромашним бунтовницима". Раст цена у јулу достигао 12,8 одсто, а тек нас чека ефекат скупље струје и гаса "Слабе шансе да инфлација успори".

ИНФОРМЕР Лист преноси ставове председника Србије Александра Вучића пред састанак са косовским премијером Аљбином Куртијем у Бриселу "Вучић: Покушаћу да сачувам мир на Косову".

КУРИР "Вучић: Нема тензија због владе, можда само у главама оних који мисле да треба да буду премијери", о очекивању да председник Србије одреди мандатара за састав нове владе.

НОВА Лист открива да сенатори предлажу нови закон о западном Балкану "Америчке санкције за корумпиране политичаре и бизнисмене са Балкана". Селектор кошаркашке репрезентације Светислав Пешић каже "Емотиван смо народ, 'пувамо' се без аргумената".

ПОЛИТИКА Вучић на представљању нових производа наменске индустрије "Без много очекивања од састанка у Бриселу". Објављена Шангајска листа за 2022. годину "Универзитет у Београду међу 500 најбољих на свету". Посланик СНС-а Горан Весић каже "Сачуваћемо животни стандард грађана".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ "С Нором међу 50 најјачих војски", изјава председника Србије поводом наоружања војске.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa