Инфо

16. август 2022.16. авг 2022.
Бета

Бета

Шумадијски паори радикализовали протест, блокиран излаз на аутопут

Пољопривредници који трећи дан блокирају брзу саобраћајницу Крагујевац-Баточина, на раскрсници код наплатне рампе аутопута Е 75 у општини Лапово, после вести о преговорима у Влади Србије блокирали су излаз на аутопут, објавио је Н1.

"Овде остајемо док не чујемо добре вести од наших колега из Војводине и осталих са преговора са Брнабић и Недимовићем. Све је више трактора из Баточине, Брзана, Лапова, Раче и Крагујевца овде код мотела Стражевица", рекао је пољопривредник из Раче Милан Милошевић.

Сељаци су у 9.40 накратко отворили пут да војни шлепер са два возила "Милош" прође пема Крагујевцу, а онда је опет све блокирано.

"Овде на 200 метара од аутопута, на раскрсници може да се колима прође старим путем од Лапова према Брзану и Јагодини. Саобраћајна полиција ради коректно свој посао, свака им част. Инцидената није било. Синоћ су се у Београду представници Владе и уљара понашали бахато, како нам преносе наше колеге преговарачи", рекао је за Н1 пољопривредник и професор средње школе у Рачи Јован Голубовић.

Пољопривредници на чворишту брзе саобраћајнице Крагујевац-Баточина и прилаза аутопуту Београд-Ниш, на подручју општине Лапово, одлучни су да држе под блокадом ту раскрсницу, уз додатну радикализацију, у координацији са колегама из Војводине и Стига.

Пољопривредници наставили блокаде саобраћајница у Новом Саду

Пољопривредници у Новом Саду и даље под блокадом држе део Булевара Михајла Пупина, од Варадинског моста до Скупштине града, односно до раскрснице Улице Модене и Жарка Зрењанина.
Бета

Најновији број

22. септембар 2022.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa