Инфо

30. август 2022.30. авг 2022.
МУП: Ухапшено шесторо за посредовање у вршењу проституције

МУП: Ухапшено шесторо за посредовање у вршењу проституције

Полиција је ухапсила шест особа осумњичених за посредовање у вршењу проституције, саопштило је данас министарство унутрашњих послова (МУП).

Припадници полиције, СБПОК-а, у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал, ухапсили су Б.Н. (34), Р.Н. (32), Б.С. (44), М.М. (26), О.М. (29) и В.В. (62).

Осумњичени су, од новембра 2021. до јула 2022. године, организовали проституцију путем појединих сајтова за оглашавање, подстицали, наводили и учествовали у посредовању у вршењу проституције више особа женског пола на територији Београда, наводи се у саопштењу.

Како се сумња, они су организовали предају више особа женског пола трећим особама, корисницима услуга у циљу пружања сексуалних услуга, а новац стечен на тај начин делили су измедју себе у складу са задацима које су обављали и са тим новцем су покривали и трошкове које су имали током обављања ових нелегалних радњи.

Приликом претреса, код осумњичених су пронадјени мобилни телефони и СИМ картице коришћене при извршењу кривичног дела, као и уплатнице са извршеним трансакцијама новца.

Осумњиченима је одредјено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa