Инфо

31. август 2022.31. авг 2022.
Кабинет начелника МУО:Позивамо пољопривреднике и задругаре  да узму учешће на Међународном пољопривредном сајму "ИНТЕРАГРО 22"

Кабинет начелника МУО:Позивамо пољопривреднике и задругаре да узму учешће на Међународном пољопривредном сајму "ИНТЕРАГРО 22"

Поштовани пољопривредни произвођачи и задругари,

Обавештавамо вас да се у Бијељини,традиционално у септембру месецу одржава једна од најзначајнијих сајамских манифестација у Босни и Херцеговини "ИНТЕРАГРО 22".

После Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, Међународни сајам пољопривреде лова,риболова и екологије"ИНТЕРАГРО 22 " Бијељина , најзначајнија је привредна манифестација у региону.

Одржава се од 20.до 22. септембра 2022.године на простору Агротржног центра "Кнез Иво од Семберије" у Бијељини, јубиларни двадесети пут.


Учешће на сајму је прилика да се пољопривредници са подручја Мачванског управног округа представе и промовишу своје производе, размене искуства и стекну пословне контакте и нова тржишта.

Све додатне информације можете добити у вашој локалној самоуправи или у Мачванском управном округу.

Позивамо све заинтересоване пољопривреднике и задругаре да узму учешће на Међународном пољопривредном сајму "ИНТЕРАГРО 22".

Начелник Мачванског управног округа
Владан Красавац

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa