Инфо

13. септембар 2022.13. сеп 2022.
Глас Подриња

Глас Подриња

Завршни радови на асфалтирању три улице у Корману

Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је данас завршне радове на асфалтирању Радничке улице у Корману. Поред ове, урађене су Колубарска и улица Краља Петра Првог, које су значајне за живот мештана. Укупна вредност радова са ПДВ-ом је 16,5 милиона динара.

- Захваљујући стабилности буџета, успели смо да у овој години поставимо Корман као један од приоритета и урадимо 1.950 метара путне инфраструктуре у три правца. Било је крајње време да мештани добију добре услове да би остали на селу и бавили се пољопривредом, што је већини основна делатност. Град Шабац мисли на своје грађане и нставиће да улаже у путну инфраструктуру, воду и канализацију из буцета Града, напоменуо је градоначелник др Александар Пајић.

Према речима председнице Савета МЗ Жељане Пантелић, дугогодишњи проблем у Корману је решен.
- Урађене су три најважније улице за мештане, с обзиром на близину школе, сеоског терена, Хладњаче за откуп воћа и поврћа, гробља... Захвални смо Градској управи и ЈП Инфраструктура Шабац на разумевању и помоћи, навела је Жељана Пантелић.

У Корману у три куће живи једанаесторо деце.
- Овај пут ми значи много пошто сам отац шесторо деце, највише због деце. Волео бих да остану на селу моја четири сина и две ћерке, каже мештанин Ненад Ђурђевић.

Уручене су захвалнице заслужнима за овај пројекат.
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa