Инфо

14. септембар 2022.14. сеп 2022.
Репановић у акцији (фото: Глас Подриња)

Репановић у акцији (фото: Глас Подриња)

Регионална лига: Великани на Градском базену

После две године турнирског такмичења у Регионалној лиги где је ВК Шабац наступао, али није имао прилику да игра пред својим навијачима, сада ће поново моћи да рачуна на подршку с трибина Градског базена. Од 19. до 21. јануара ВК Шабац ће бити домаћин Новом Београду, загребачкој Младости, Радничком, Црвеној Звезди и Партизану.

Први од четири турнира ће бити одигран у Београду, од 8. до 10. октобра, где ће Шапчани играти против браниоца титуле Новог Београда и загребачке Младости, потом ће наступати у Загребу од 25. до 27. новембра и ту их очекују три утакмице против два сплитска тима, Јадрана и Морнара, односно шибеначког Солариса.



Након турнира у Шапцу и мечева против поменутих ривала: Радничког, Црвене Звезде и Партизана следе четврти сусрети су од 24. до 26. фебруара када су „чивијаши“ у Дубровнику на мегдану домаћем Југу и представницима Црне Горе: Јадрану из Херцег Новог и которском Приморцу.

По завршетку турнира биће позната коначна табела. Четири најбоља тима ће се борити за титулу у плеј офу, претпоследњи ће у бараж за опстанак против другоппласиране екипе А1 лиге, док ће последњепласирани тим директно у нижи ранг.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa