Инфо

22. септембар 2022.22. сеп 2022.
Насловне стране

Насловне стране

Београдски дневни листови на насловним странама издања за четвртак, 22. септембар, најављују говор председника Србије Александра Вучића на заседању Генералне скупштине УН у Њујорку, пишу и о проглашењу делимичне мобилизације у Русији и руској претњи употребом нуклеарног оружја у рату у Украјини, као и о штедњи енергије током предстојеће зиме.

АЛО - "Путин кренуо у велики рат", пише лист и наводи да је у Русији проглашена прва мобилизација након 80 година. "Убица малог Стефана добио 10 година робије", о пресуди возачу.

БЛИЦ - О проглашењу делимичне мобилизације и реакцији руске јавности: "Бежанија из Русије". Лист пише о повећању камате "еурибор": "Рате кредита биће некима веће и за преко 100 евра".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише пред гвор председника Србије Александра Вучића у УН: "Србији су два пута погазии интегритет". О уџбеницима за основне школе: "Министарство дало дозволе за лекције о променама пола".

ДАНАС - Поводом проглашења мобилизације у Русији и претње употребе нуклеарног оружја: "Никад цивилизација није била у већој опасности". "Топлане набавиле тек трећину потребног мазута" за зиму.

ИНФОРМЕР - Након најаве мобилизације 300.000 руских резервиста, лист оцењује "Рат тек почиње". "Американци ће у Србији производити електричне џипове", поручио председник Србије Александар Вучић.

КУРИР - "Крај рата се не назире, пакао тек почиње", пише лист након што је председник Русије Владимир Путин најавио делимичну мобилизацију. "Гробари два пута продали једно гробно место", наводи лист.

НОВА - Поводом позивања 300.000 руских резервиста у рат у Украјини: "Путин мобилизацијом признао да води рат". Интервју с функционером Народне странке Мирославом Алексићем: "Верујем да ће 2024. бити избора на свим нивоима".

ПОЛИТИКА - О штедњи енергије у јавним установама предстојеће зиме: "Школе и вртићи поштеђени мера штедње енергије".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Вучић: Компромис за Косово је бољи од оружја и бомби", након гостовања председника на америчкој телевизији Њузмакс. "Индијци траже дијамант с круне покојне краљице", пише лист.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa