Инфо

22. септембар 2022.22. сеп 2022.
Ер Србија: Неистините тврдње о цени карата на линији Москва-Београд

Ер Србија: Неистините тврдње о цени карата на линији Москва-Београд

Авио-компанија "Ер Србија" данас је саопштила да су неистините тврдње о ценама карата те компаније од неколико хиљада евра на линији Москва-Београд, које су јуче и данас објављене у медијима и на друштвеним мрежама.

"Најнижа доступна цена за авио-карте у једном смеру у економској класи између Москве и Београда је 397 евра, а најскупља доступна карта у једном смеру у економској класи између Москве и Београда кошта 567 евра", наведено је у саопштењу.

Ннајнижа доступна цена повратне карте на тој линији у економској класи је 816 евра, а највиша могућа је 1.156 евра. Све цене су приказане "у тоталу" - са свим таксама.

Од како је јуче у Русији најављена делимична мобилизација, у медијима и на друштвеним мрежама су информације да карте од Москве до Београда коштају по неколико хиљада евра, а "на црно" и до 9.000 евра.

"Због изузетно велике тражње од марта ове године, карте за летове Ер Србије између Београда и дестинација у Русији могу се купити само више дана, па и недеља, унапред. Већ дуже време карте за све летове у септембру су распродате. Када је реч о октобру, има још врло мало расположивих карата у првој половини месеца", навела је "Ер Србија".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa