Инфо

23. септембар 2022.23. сеп 2022.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за петак, 23. септембар 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања од петка, 23. септембра највише пишу о говору председника Србије Александра Вучића на Генералној скупштини УН и ситуацији у Русији, после одлуке о делимичмој мобилизацији.

ПОЛИТИКА - "Космет није партијско већ државно питање", каже председник Одбора скупштине Србије за спољне послове и потпредседник Странке слободе и правде Борко Стефановић. "Укида се забрана условног отпуста за доживотни затвор", сазнаје лист.

АЛО- Лист под насловом "Алал вера, председниче" пише о Вучићевом говору у УН.

БЛИЦ - Лист је објавио свој став о односу Србије према Русије у контексту њене инвазије на Украјину у тексту под насловом "Српске санкције Путину одмах".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Вучић поставио огледало пред западне силнике", о говору председника Србије Александра Вучића на Генералној скупштини УН. "Суша и мраз 'узаврели' цену кафе", о поскупљењу кафе.

ДАНАС - "Косовско питање у сенци и Путинових претњи", о говору председника Србије Александра Вучића и ефектима седнице Генералне скупштине УН. "Српско друштво има веома мало времена да стане да праву страну историје", каже уметнички директро БИТЕФ-а Иван Меденица.

ИНФОРМЕР- Лист о говору у УН: "Вучић растурио лицемере". Лист најављује да се спрема велики рат: "У Русији масован одзив на мобилизацију".

КУРИР - Лист пише да је Вучић одржао "храбар говор" у право време и на правом месту. О размени заробљеника "Руси дали 215 заробљеника за Путиновог кума и 54 војника".

НОВА - "Руси беже у Србију, Турску, Јерменију, Финску и Дубаи" - о последицама одлуке руског предедника Владимир Путина о делимичној мобилизацији. "Вучићев пропуст је што је прећутао претње Путина", лист пише о утисцима после обраћања председника Србије Александра Вучића у УН.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Уз вест о говору председника Србије лист пише да "Вучића чека пет кругова пакла". О размени заробљеника између Русије и Украјине "Путин за кума дао 215 'азоваца'".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa