Инфо

26. септембар 2022.26. сеп 2022.
Глас Подриња

Глас Подриња

Сутра пљускови са грмљавином

У Србији ће сутра ујутро бити местимично магла и ниска облачност, а у току дана променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала и уз појаву пљускова са грмљавином, који локално могу бити израженији са градом, јаким или олујним ветром и количином падавина већом од 20 милиметара за кратко време, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће слаб и умерен ветар, на планинама јак, југозападни, крајем дана у Војводини у скретању на северни и северозападни. Најнижа температура ће се кретати од 10 до 15 степени, а највиша од 20 до 25 степени Целзијуса.

У Београду је ујутро могућа магла или ниска облачност. У току дана променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала, али и уз локалну појаву пљускова са грмљавином. дуваће слаб и умерен ветар, јужни, у току ноћи у скретању на северозападни. Најнижа температура ће бити око 14 степени, а највиша око 23 степена.

У Србији ће наредне седмице бити променљиво облачно. У среду на северу и западу Србије мало свежије, ујутро и пре подне повремено с кишом, док ће од четвртка до суботе поново бити топлије у свим крајевима, на југу и истоку са температурама и до 28 степени, уз ретку појаву краткотрајне кише или пљуска.

Више падавина очекује се у суботу после подне и увече. У недељу и почетком наредне седмице ће бити мало свежије и углавном суво.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa