Инфо

3. октобар 2022.3. окт 2022.
Бета

Бета

Отворен конкурс за стипендије Хемофарм фондације 'Можеш и ти'

Најбољи студенти завршне године медицинских, фармацеутских, технолошких, биолошких, хемијских и техничких факултета електро и машинског усмерења, државних универзитета у Србији од данас имају прилику да конкуришу за годишње стипендије Фондације Хемофарм у оквиру Програма за образовање "Можеш и ти".
Конкурс је отворен до 3. новембра за студенте који су у досадашњем студирању остварили просек оцена најмање 8,50.


Будући стипендисти ће добити месечну финансијску подршку, менторску подршку, стручну праксу у Србији и Немачкој и постати део заједнице која броји више од 3.660 младих лидера спремних да мењају свет на боље, наводи се у саопштењу Фондације.

Уз подршку експерата немачке Штада (Стада) групе и Хемофарма, стипендисти имају прилику да унапреде своје знање и вештине, које су неопходне за даљи лични и професионални развој.

Током годину дана полазници програма стицаће и радно искуство у различитим секторима компаније и додатни мотив да знање и вештине примењују у Србији.

"Знање и вештине нико не може да вам одузме. То је ваш ослонац и карта за улазак у свет успеха и боље сутра", поручила је будућим стипендистима директорка Фондације Хемофарм Сузана Ђорђевић.

Додала је да та фонација 29 година улаже у младе и њихово образовање.

"Са поносом истичемо да су наши бивши стипендисти данас на руководећим позицијама у компанији Хемофарм и Штада групи и веома успешни у професијама које су изабрали. Верујемо да је овај програм права прилика за студенте да стичу нова знања и вештине, упознају се са нашим експертима и процесима рада у компанији која је лидер на фармацеутском тржишту и да заједно са нама брину о здрављу људи и њиховој добробити", рекла је Ђорђевић.


Бета

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa