Инфо

4. октобар 2022.4. окт 2022.
Фото: Мачва Инфо

Фото: Мачва Инфо

XX седница Скупштине Општине Богатић

Одборници у Богатићу изгласали су на почетку XX заседања Скупштине Општине Одлуку о успостављању сарадње између општине Богатић и града Прокупља. Ова сарадња, наведено је, успоставља се на привредним, научним, културним, спортским, васпитно-образовним и свим другим пољима, где за то постоје могућности и обострани интереси.

Фото: Мачва инфо


На седници је усвојена и Друга измена и допуна Одлуке о одређивању вршилаца комуналних делатности и начину поверавања обављања ових делатности на територији општине Богатић, што је образложио начелник Општинске управе Бранко Даниловић.

Дата је сагласност на Програм рада Културно-образовног центра Богатић, за наредну годину са пројекцијом за 2024. годину, као и расписивању јавног конкурса за именовање директора ове установе.

Подржане су и измене и допуне Одлуке о утврђивању цена комуналних производа и услуга, Програма пословања и Посебног програма коришћења средстава субвенција из буџета општине Богатић за 2022. годину Јавног комуналног предузећа "Богатић", које је објаснио, директор Владан Попадић.

Изгласан је Закључак о усвајању елабората о оправданости отуђења грађевинског земљишта без накнаде стицаоцу "Инфофин" д.о.о. Лозница за инвестицију изградње хотела са отвореним и затвореним базенима и пратећим садржајима.

Констатован је престанак мандата директора Туристичке организације општине Богатић Дарка Машића, због поднете оставке, а на место в.д. директора ТООБ именована је Марија Мартиновић.
Мачва Инфо

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa