Инфо

5. октобар 2022.5. окт 2022.
Бета

Бета

Пошта Србије на Генералној скупштини ПостЕвропе и бизнис форуму у Даблину

Делегација Поште Србије на челу са в.д. директора Зораном Ђорђевићем учествује у раду Генералне скупштине и бизнис форуму Асоцијације јавних поштанских оператора ПостЕвропа (ПостЕуропе) у Даблину, саопштено је данас.

Дјордјевић се сусрео са бројним званичницима, а са генералним директором Светског поштанског савеза Масахиком Метокијем разговарао је о најактуелнијим питањима и иновацијама које планира Пошта.

Делегацијама су на скупу презентовани извештаји о раду измедђу две скупштине и бизнис план за наредну годину, након чега су изабрани нови чланови Борда директора.

Тема бизнис форум је одржива и конкурентна трансформација пошта, као и праћење глобалних трендова и њиховог утицаја на поштанско пословање.

Током протеклих година, поштанска индустрија је прошла кроз огромну трансформацију изазвану различитим факторима, те је све већа и потреба да поштанска делатност буде одрживија, па је из тог разлога ПостЕвропа узимајући у обзир аспекте животне средине, економске и социјалне одрживости, израдила Визију одрживости која ће бити презентована на форуму, наводи се у саопштењу Поште Србије.

Додаје се да су дубока трансформација изазвана убрзаном дигитализацијом и великим бројем иновација, као и брзе промене навика потрошача, наметнуле овогодишњу тему панел дискусије генералних директора и једну од главних тема која ће се обрадјивати на форуму а то су будућност Европе и поштанске индустрије.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa