Инфо

12. јун 2018.12. јун 2018.
Скандинавски систем у шабачком клубу

Скандинавски систем у шабачком клубу

Руководство "Металопластике" представило је тренерски тандем који ће предводити "плаве" у новој сезони. Први тренер екипе биће Ђорђе Теодоровић, Шапчанин и некадашњи рукометаш "Металопластике", док ће са голманима радити Небојша Стојиновић, тренер истих епитета. Више од две деценије је Теодоровић провео у Норвешкој и тај стил рада покушаће да примени у Шапцу.
-Јако лепо је вратити се у свој клуб и надам се да ћу оправдати поверење. Трудићемо се да "Металопластика" буде препознатљива по добром, лепом рукомету и добрим резултатима. Формирамо полако тим, а направићемо мало другачији систем припрема. Заједничке припреме ће почети 23. јула, али већ 15. јуна сви првотимци ће добити детаљан план индивидуалног рада који ће одрађивати током пет недеља. Припреме ће почети тестирањем урађеног и то је скандинавски модел - истиче Теодоровић.
Са голманима ће радити Небојша Стојиновић.
-Обрадовао ме је позив Теодоровића да му помогнем и радо сам се вратио у клуб. Тренутно имамо два голмана на располагању, не познајем их добро, али има времена да се упознамо и кренемо са радом. Шабац има и традицију добрих голмана коју желимо да наставимо. Ја сам оптимиста - рекао је Стојиновић.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa