Инфо

13. октобар 2022.13. окт 2022.
Глас Подриња

Глас Подриња

У Тренинг центру Шабац потписано пет уговора за грантове

Центар за стручно усавршавање (ЦСУ) Шабац поседује статус јавно признатог организатора активности образовања одраслих ЈПОА, где су у току тренутно четири акредитована програма.

У Тренинг центру одржава се обука за основе коришћења рачунара, учења енглеског језика, постављање топлотних панела и и употребе соларних панела.

Данас је одржана церемонија потписивања уговора за грантове пет дама које су завршиле обуку и добиле грантове пројекта SEED III, који је усмерен на предузетничке иницијативе жена.
- Захваљујући аустријској Развојној агенцији, данас смо имали задовољство да поделимо грантове женама са овог подручја за контролисану еколошку производњу гљива, истакао је Хуго ван Вегхел.
Хуго ван Вегхел из аустрисјке Развојне агенције и председник Скупштине града Немања Пајић

Тренинг центар ЦСУ представља бенефит за град Шабац, не само због креативног простора, него, пре свега, због акредитованих обука за наше суграђане, које су део локалног акционог плана запошљавања.
- Ускоро ће се појавити нове обуке захваљујући европским пројектима као што је 3Е, обуке за виљушкаре и завариваче. Позивам наше суграђане да обрате пажњу када се огласе позиви за обуке и узму учешће у њима, јер дају резултате, поручио је председник Скупштине града Шапца Немања Пајић.
Глас Подриња

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa