Инфо

26. октобар 2022.26. окт 2022.
Градоначелник Шапца Александар Пајић(Фото: Глас Подриња)

Градоначелник Шапца Александар Пајић(Фото: Глас Подриња)

Реакција градоначелника Пајића на Зеленивићево излагање у Народној скупштини

Шеф посланичке групе "Морамо" и бивши градоначелник Шапца Небојша Зеленовић јуче је имао интересантно обраћање у Народној скупштини. Зеленовић је говорио о предлогу да Горан Весић буде нови министар инфраструктуре.

-У једном граду Београду имате човека који управља свим и свачим и уместо да буде кажњен он аванзује и постане министар. А како изгледа та политика у Београду? Замислите да Весић нема одећу на себи, као од мајке рођен, замислите да он нема ни доњи веш, што може да буде вода и канализација, те да нема панталоне што може да буде саобраћај у граду, а ни сако и кошуљу, што може да буде метро… Али има једну једину значку на реверу златну, а то је споменик на Савском тргу и онда узмете и шетате се као од мајке рођен са том значком и кажете ‘Ми смо патриоте’. Колико вам кошта значка? Мало је скупа, али је државна тајна. Шта мислите шта ће грађани да кажу том човеку који има скупу значку на свом голом телу, рекао је Зеленовић, a ореноси Нова.

На ово обраћање реаговали су посланици, премијерка Ана Брнабић, али и градоначелник Шапца Александар Пајић.

-Мислим да је срамота то што Небојша Зеленовић прича у републичком парламенту. Мандатарка је тада изнела свој програм рада у наредном периоду. Небојша Зеленовић, у једној потпуно адекватној расправи, позива на замишљање Горана Весића голог. Мислим да је то непримерен начин да Небоја Зеленовић говори у републичком парламенту. Позивати у републичком парламенту пет пута посланике да Горана Весића замисле голог мислим да је дегутантно и да је он изгубио сваки кредибилитет и од оно мало људи који су га гласали. Мислим да то није правиначин представљања града Шапца у Народној скупштини, рекао је градоначелник Пајић.
Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa