Инфо

30. октобар 2022.30. окт 2022.
У Љубовији при крају радови на озелењавању јавних површина

У Љубовији при крају радови на озелењавању јавних површина

При крају су радови на уређењу зелених површина у Љубовији.

Уређен простор у парку у Азбуковачкој и улици Стојана Чупића обишли су председник Општине Љубовија Милан Јовановић и помоћник председника за инфраструктуру Александар Перић, заједно са представником извођача радова „Ерозија“ АД Ваљево Александром Стојаковићем.

У парку у Азбуковачкој улици посађени су чемпреси, дивљи кестен, фотиније, хортензија, бреза, кедрови, ловор вишња, цидонија и хибискус. У улици Стојана Чупића посађене су 22 кугласте каталпе у исто толико цеви пречника 1 метра. На кружном току биће посађено још 25 квадрата бусена и 11 садница црвенолисне шљиве. У Дринској улици, поред Дрининог стадиона, посађен је клен, ликвидамбар, кедар, Панчићева оморика, калемљени глог и цветне ронделе, које су посађене у кривудаву стазу, што симболише ток реке Дрине.

- Уговор који се односи на извођење радова на озелењавању и одржавању зелених површина у Љубовији се приводи крају. Остали су неки ситни радови на кружном току. До нове године ће све бити готово, како је и планирано. Радови су изведени у квалитету и према пројекту како је предвиђено“, изјавио је представник извођача радова Александар Стојаковић.
Општина убовија званични фб профил

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa