Инфо

4. новембар 2022.4. нов 2022.
Љубовија. инфо

Љубовија. инфо

Почињу радови на школи у Горњој Љубовиђи

Стекли су се услови за почетак радова на енергетској санацији школе у Горњој Љубовиђи. Средства у износу од 15 милиона динара обезбеђена су преко конкурса код буџетског фонда за унапређење енергетске ефикасности Министарства рударства и енергетике, преко којег наша општина сваке године обезбеђује средства за санацију једног јавног објекта.
Љубовија. инфо

Овим пројектом планирана је замена кровне конструкције и кровног покривача, комплетна спољна столарија, биће урађена термичка изолација подова и зидова и уведен систем грејања на пелет. Радови ће почети у току следеће седмице, а извођач је „Инграл-Неимар“ из Љубовије. Рок за завршетак радова је 90 дана.
Љубовија. инфо

Школу у Горњој Љубовиђи посетили су председник Општине Љубовија Милан Јовановић и помоћник председника за инфраструктуру Александар Перић. Они су са извођачем радова обишли објекат и упознали се са детаљним планом извођења радова.

Веома је важно да се у овим временима ради како на унапређењу енергетске ефикасности тако и на доступности једнаких услова за школовање за сву децу у нашој општини, како у већим тако и у мањим образовним установама.

Следеће године у плану је енергетска санација школе у Доњој Љубовиђи.
Љубовија. инфо

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa